ΤΖΑΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ)

Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και κατοικεί στην Κηφισιά, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης και κατέχει πτυχίο Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Msc in Marketing από το Strathclyde University Glasgow U.K.

Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρίες και τράπεζες (DELTA FOODS, XIOSBANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ), έχοντας ηγηθεί τομέων Marketing (όλο το φάσμα του στρατηγικού marketing, των ερευνών, της επικοινωνίας, της αξιοποίησης βάσεων δεδομένων κ.α.), Εταιρικής Επικοινωνίας και ΕΚΕ (εταιρικές ενέργειες στους πυλώνες κοινωνία, πράσινη επιχειρηματικότητα και περιβάλλον, πολιτισμό και παιδεία). Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στη συμβουλευτική των επιχειρήσεων για εταιρίες διαφόρων κλάδων της οικονομίας του εμπορίου, του ηλεκτρονικού εμπορίου και του τουρισμού.

Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και διαλέξεων που άπτονται θεμάτων της οικονομίας και επιχειρηματικότητας αλλά και ευρύτερων τομέων όπως της ιστορίας της τέχνης και του πολιτισμού.