ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο Θάνος Λογοθέτης είναι κάτοικος Κηφισιάς εκ γενετής. Με ναυτιλιακές σπουδές στην Αγγλία έχει εργαστεί σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες στο Λονδίνο και Πειραιά.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας και συγκεκριμένα στη διαχείριση φορτηγών πλοίων. Με εκτεταμένη εμπειρία στις ναυτιλιακές συμβάσεις, ασχολείται ιδιαίτερα με τις ναυλώσεις φορτίων και πλοίων ως ναυλομεσίτης. Έχει διατελέσει σύμβουλος σε ναυτιλιακές εταιρείες και εξειδικεύεται στη δια θαλάσσης μεταφορά σιτηρών και βαρέως τύπου φορτίων. Υπήρξε μέλος σε διάφορες ναυτιλιακές επιτροπές και οργανισμούς. Στο παρελθόν αρθρογραφούσε για τις αγορές των ναύλων. Διευθύνει το προσωπικό του γραφείο με την επωνυμία: “T.J. Logothetis Chartering & Trading Co.”

Παράλληλα με τις επαγγελματικές δραστηριότητες, η ενασχόληση του με τα κοινά αποτελεί πλέον έναν ουσιώδη σκοπό για τη βελτίωση και αναβάθμιση του Δήμου Κηφισίας. Η δε αγάπη του προς την Κηφισιά, τον έκανε να θέσει εαυτόν ως υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Τσάτσου και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Σύνθημα του: Πάνω απ΄ όλα ο άνθρωπος !