ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΟΥΜ

Processed with VSCO with c1 preset

Ο Ναούμ Παπαγιάννης γεννήθηκε στην Καστοριά και από το 2010 διαμένει στην Κηφισιά. Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού, το 1967.

Από το 1967 μέχρι το 1984 που αποστρατεύτηκε με αίτησή του, παρακολούθησε διάφορα σχολεία και σεμινάρια στο εσωτερικό και εξωτερικό, υπηρέτησε στην Αεροπορία Στρατού ως Χειριστής και Εκπαιδευτής Ελικοπτέρων και οργάνωσε και Διοίκησε διάφορες Μονάδες της ειδικότητάς του.

Μετά την αποχώρησή του από τον Στρατό ίδρυσε, οργάνωσε και διοίκησε, αεροπορικού αντικειμένου τμήματα και εταιρίες στους τομείς των Αεροδιακομιδών ασθενών και Εναέριας κάλυψης γεγονότων Δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος.

Σήμερα είναι πρόεδρος ενός μεγάλου οικοδομικού συνεταιρισμού και χειρίζεται την προώθηση μιας μεγάλης στρατηγικής επένδυσης τουριστικού ενδιαφέροντος σε ιδιόκτητη έκταση του συνεταιρισμού.

Το ενδιαφέρον, αλλά και την αγάπη του για την Κηφισιά τα εξεδήλωσε με την εκλογή του στην θέση του προέδρου του Συνοικιακού Συμβουλίου Κεφαλαρίου και την δραστηριότητά του σε αυτό.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Πανοπούλου και έχει δύο παιδιά.