ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

 Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Είμαι παντρεμένος με την Σίσσυ Ξεφτεράκη,μικρασιατικής καταγωγής και μαζί έχουμε αποκτήσει δύο αγόρια που σήμερα είναι φοιτητές ΑΕΙ. Κατοικώ στη Νέα Κηφισιά στην περιοχή των Αδαμών.        

  Τελείωσα το Α’ Πρότυπο Λύκειο Αθήνας.Είμαι πτυχιούχος Ανωτάτης Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με εδικότητα Μπάσκετ.Είμαι κάτοχος Μάστερ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων(ΜΒΑ).Έχω παρακολουθήσει πολλά επιστημονικά σεμινάρια κυρίως οικονομικής και επενδυτικής κατεύθυνσης.

  Εργάστηκα μέχρι το 1997 ως Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση και παράλληλα,το ίδιο διάστημα,ως ελεύθερος επαγγελματίας-επενδυτικός σύμβουλος.Από το 1998 είμαι επιχ/τίας και επενδυτικός σύμβουλος με την ανώτερη πιστοποίηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Υπήρξα για αρκετά χρόνια μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών  Επενδυτικών Υπηρεσιών.

  Διετέλεσα  πρόεδρος της Αθλητικής  Ένωσης Νέας Κηφισιάς (ΑΕΝΚ) από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι και σήμερα,θέση από την οποία παραιτήθηκα λόγω της υποψηφιότητας μου,υπηρετώ δε την ΑΕΝΚ ενεργά και από διαφορετικές θέσεις από το 2007.

  Όταν βρίσκω ευκαιρία ή τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με το αλπικό σκι,το trekking,την ιστιοπλοία,καθώς και με το διάβασμα.