ΚΙΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νίκος Κιούσης – Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Ν. Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς

Συνδυασμός: <<ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ>> – ΝΙΚΟΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ

Θέση: ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Αλιβέρι Ευβοίας, σπούδασα στη Νοσηλευτική Σχολή του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με ειδίκευση στη Δημόσια Υγεία της Εθνικής Σχολής  Δημόσιας Υγείας.

Εργάζομαι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και εκτελώ καθήκοντα Νοσηλευτή Ψυχικής Υγείας, καθώς κατέχω την ειδικότητα της Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας. Είμαι μέλος του Δ.Σ. του 5ου Περιφερειακού Τμήματος της Ε.Ν.Ε και έχω διατελέσει μέλος της Προσωρινής Διοίκησης  από το 2005, κατόπιν μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια των Περιφερειακών Συμβουλίων που ανήκα, αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος της Ε.Ν.Ε από το 2011 – 2014 καθώς και αντιπρόσωπος στην Κεντρική Διοίκηση της Ε.Ν.Ε.

Παράλληλα, ήμουν ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Σωματείου (Π.Α.Σ.Υ.Ν.Ο.)  και μέλος του Δ.Σ. Πλέον, κατέχω τη θέση του ταμία του Π.Α.Σ.Υ.Ν.Ο.  Επίσης, ήμουν ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας με το Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο του Νομού Ευβοίας.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος από το 1999 έως το 2004 στο παράρτηματου Πανελληνίου Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Σωματείου (Π.Α.Σ.Υ.Ν.Ο.) της Εύβοιας με πολλούς αγώνες υπέρ των νοσηλευτών.

Από το 2004 έως και σήμερα είμαι Πρόεδρος στο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο του Συλλόγου Νοσηλευτών Νομού Ευβοίας.

Επιπλέον, έχω συνδράμει ως Ειδικός Γραμματέας και Μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού ομίλου Α.Ο. ΑΡΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ στην ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο καταγωγής μου.