ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος Αγγελίδης γεννήθηκε το 1955 και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Γονείς του  οι Κηφισιώτες Ευάγγελος και Αικατερίνη Αγγελίδου.

   Τελείωσε το Γυμνάσιο Κηφισιάς και εν συνεχεία φοίτησε στην Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα οικονομικών σπουδών.

Μετά το πτυχίο του έκανε μετεκπαίδευση στα ναυτιλιακά στο Λονδίνο. Ασχολήθηκε ενεργά με τον κλασσικό αθλητισμό ως αθλητής του Α.Ο Κηφισιάς με σημαντικές διακρίσεις.

Στη συνέχεια, εργάστηκε σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες ως διευθυντικό στέλεχος οικονομικής διαχείρισης και ναυλώσεων.

Επίσης εργάστηκε στην Ιταλία ως marketing  representative μεγάλης Ελληνικής ναυτιλιακής εταιρίας, με αρμοδιότητα την Ιταλία, Αυστρία και Γερμανία.

Το 1999 ίδρυσε την δική του ναυτιλιακή εταιρία Grebel  Maritime Agencies LTD της οποίας είναι Ιδιοκτήτης και Διευθυντής έως σήμερα.  Η εταιρία του αντιπροσωπεύει, σημαντικές Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες ναυτιλιακές εταιρίες και δραστηριοποιείται στον τομέα  Διεθνών μεταφορών δια ξηράς, θαλασσής και αέρος.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά της Κηφισιάς και είναι μέλος του Συλλόγου «ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ» Άνω Κηφισιάς, του Συλλόγου Κηφισιωτών, των Παλιών Προσκόπων Κηφισιάς, του Αθλητικού σωματείου ΖΑΟΝ, του Οικονομικού επιμελητηρίου Αθηνών, της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος, της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης, επίσης Πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Άνω Κηφισιάς, πρώην Πρόεδρος ΑΟΔΗΚ και πρώην Πρόεδρος του ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ FC.