ΜΕΤΑΞΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Απόφοιτη της Ελληνογαλλικης Σχολής “ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ” και καθηγήτρια Γαλλικών  (Université de Caen, Basse-Normandie).

Παρακολούθησε το Μεταφραστικό Τμήμα στο Γαλλικό Ινστιτούτο(Γαλλικά-Ελληνικά:Traduction) και Ελληνικά-Γαλλικά:Théme).

Αποφοίτησε από τον ΟΠΕ με ειδικότητα στο Marketing-Management.  Εκανε μαθήματα επιχειρηματολογικής ορολογίας στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση(Professional English)

Τελείωσε την  σχολή Γραμματέων didacta και κατεχει πιστοποίηση στην χρήση υπολογιστών.

Είναι κατοχος μεταπτυχιακού στο ΕΚΠΑ με τίτλο “Η εκμάθηση ξένων γλωσσων στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία”(2015).Εχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρίες,  σε ιδιωτικό σχολείο και φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Υπήρξε επιτηρήτρια και εξετάστρια στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Είναι παντρεμένη με τον Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Μηχ/γο-Μηχ/κο και έχουν τρία  παιδιά. Εργάζεται στην εταιρία του συζύγου της, ως Υπευθυνη Δημοσίων Σχέσεων. Εχει κάνει μεταφράσεις κειμένων-εγχειριδίων για μεγάλες εταιρίες (VIOLEX-BIC, TRIUMPH INTERNATIONAL).

Ομιλεί γαλλικά, αγγλικά,ιταλικά,ισπανικά, γερμανικά και έχει γνωσεις τουρκικών και αραβικών.

Ειναι Μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγιος Ιωσήφ, Υπευθυνη Δημοσίων Σχέσεων στην ΕΚΣ 2ου Συστήματος Προσκόπων Κηφισιάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και μελος Σχολικης επιτροπης  του 3ου ΓΕΛ Κηφισιάς. Είναι εθελοντρια σε θέματα αλληλεγγύης και δράσεων για το περιβάλλον.